Najnovšie recenzie zo sekcie Prepravky pre hlodavcov
- Prakticke
Super cena aj kvalita.
Neprisla cervena ,ale zlta. Klietku sme chceli hnedu prisla oranzova. Ale celkovo sme aj s dcerkou spokojne. A nas maly skrecok sa tiez nestazuje
- Zavádzajúce rozmery
S prepravkou som spokojná, až na to, že rozmery sú trošku zavádzajúce, 39 cm je v časti, kde sa otvára a spodok kde zajko sedí, ma cca 23 cm.
- sluzi svojmu ucelu, v pohode v nom prenesiem dve morciatka
- prisla mi ruzova prepravka pre dvoch samcekov :)
- spĺňa očakávania
- dobre vidim na morca,kedze je tam vela priesvitneho,prehladneho plastu,lahka udrzba,dobre sa prenasa,dokonca moj 2,5 ročny syn vie manipulovat s prepravkou,nizka cena
- krásna farba ako na fotke
- priestranná
veľká spokojnosť
Ľahko sa skladá, dosť veľká aj na zajačika.
Morčiatko je spokojné a všade s nami :)
- Veľmi praktické na prenášanie malých hlodavcov.
- Výrobok je z kvalitného materiálu.
- Nič.
Ok.
- Je veľmi malá, keďže neuvádzate rozmery predpokladala som ,že MEDIUM na zakrslého králika bude ideálna, zistila som ,že mu je malá.
Tento produkt sme si vybrali na prepravu nášho králika, prípadne na pobyt u rodičov. Keďže máte v ponuke tri veľkosti, no neuvádzate rozmery, objednali sme si Medium, pretože pre zakrslého králika by mala byt postačujúca, no nevyhovuje. Pri Ďalšej kúpe vy najprv vyžiadam rozmery.
- troška ma zamrzelo, že doručia človeku aj poškodený tovar... na plexiskle mam 5 cm prasklinu.
Je ok pre 1 morca
Prenosná nedočkal je OK . Trošku ťažšie otváranie
- slaby plast
odporucam
- Kufrík je veľmi rozkošný, škrečok mi doňho stále lozí. jedine čo sa mi trošilinku nepáči je jeho fádna farba. mám svetlo.tmavo sivý, niečo pestrejšie by sa mi páčilo viac ale ináč som s ním úplne spokojná. Už sme ho použili niekoľkokrát na prepravu škrekuľka.
Vrelo odporúčam, je skvelý na prenos zvieratka.Je dostatočne veľký, vzdušný a vyzerá rozkošne
- Kvalitný materiál, ktorý sa dobre čistí. Prepravka je pevná, ľahká manipulácia. Tovar zodpovedá zobrazeniu na web stránke.
Kvalita za rozumnú cenu, odporúčam.
Zobrazujem 21 - 39 zo 39 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ]